Join our team

We zijn momenteel op zoek naar de volgende profielen :

- Senior project manager:

      * Als senior project manager word je de rechterhand van onze Operationeel verantwoordelijke ESE Solar.

- Internal sales medewerker/Calculator:

      * Als internal sales mederwerker/calculator sta je samen met je collega's in voor de opmaak en de opvolging van de offertes en werk je de beste technische oplossingen uit voor de particuliere en industriële klanten.

- Sales representative Solar

      * Als sales sepresentative Solar sta je in voor de verkoop van zonnepanelen, laadpalen, batterijen en andere slimme energiebronnen.

- Zelfstandig sales representative Solar

      * Als zelfstandig sales representative Solar sta je in voor de verkoop van zonnepanelen, laadpalen, batterijen en andere slimme energiebronnen. Je bepaalt zelf hoeveel leads je wenst te verwerken en wanneer je de bezoeken inplant.

- Teamleader dakwerken

      * Als teamleader dakwerken ben je de drijvende kracht die de afdeling vooruit stuwt. De schakel tussen klant, medewerker en administratie. Je runt de afdeling alsof het je eigen zaak is. Dankzij jou, geven je werknemers elke dag het beste van zichzelf. Stappen ze elke ochtend fluitend de ladder op en stappen ze er elke avond veilig en wel terug af.

Alle andere sollicitanten zijn welkom.

 

 

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

: *
: *
: *
: *
: *
: *
: *
Verificatie:
5 plus 6  =   Geef het resultaat in
U kan na het versturen te allen tijde via deze link uw persoonlijke gegevens aanpassen en/of verwijderen die bewaard worden op onze website en dit in het kader van de nieuwe GDPR wetgeving. (25/05/2018)

Facebook feed