Every strong house needs a strong roof

Professionele Dakwerker

Via de overname van een lokaal dakwerk bedrijf in 2014 verkreeg ESE.roof de nodige ervaring en expertise. Zo kunnen we ook deze specialisatie aanbieden aan onze klanten.

ESE.roof is gespecialiseerd in het plaatsen van stalen dak en wandbekleding zoals JorisIde sandwich panelen.

Het plaatsen van nieuwe dakbedekking voor platte daken in EPDM of bitume.

Het renoveren van bestaande daken waarbij we eerst de bestaande-al dan niet asbesthoudende-dakbedekking gaan verwijderen en gecertificeerd storten.

Ontvang uw gratis offerte door te klikken op de knop "offerteaanvraag".
Of neem contact met ons op via : roof@esegroup.com / +32 (0) 479/34.62.98

 

FAQ

Wat is EPDM?

EPDM is de afkorting van Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer en is een groep van synthetische rubbers. EPDM bevat de ideale eigenschappen om te dienen als dakbedekking. Zo heeft het een hoge elasticiteit tot 400%, over een temperatuurbereik van -35°C tot +120°C. Verder is EPDM goed bestendig tegen vele basen, zuren en zouten maar ook tegen ozon en uv-straling. Met een levensduur van ten minste 50 jaar, ben je zeker van een duurzame oplossing voor uw dak. Na het verloop van de levensduur kan de EPDM ook gerecycleerd worden, hierdoor is de ecologische impact beperkt.
 

Wat is een bitumen dak?

Bitumen of ook wel roofing genoemd, is een product dat uw dak ideaal beschermt tegen weer of wind. Het is de oplossing voor een waterdicht dak. Bitumen zijn duurzaam en bestaan tegenwoordig grotendeels uit gerecycleerd materiaal. Doordat het eenvoudig en snel te herstellen of te vervangen valt, is het ook zeer gebruiksvriendelijk.
 

Ik wil mijn dak vernieuwen maar heb al zonnepanelen, wat nu?

Wij zoeken voor u mee naar de ideale totaaloplossing. Dankzij onze afdelingen binnen de ESE.group kunnen we u ook hierbij helpen. Ons ESE.solar team zal instaan voor de demontage van de zonnepanelen zodat u met een gerust hart uw dak kan laten vernieuwen door ons ESE.roof team.
 

Facebook feed