Bordenbouw

Aansluitend op het leveren van grote PV-installaties is binnen de hoogspanning en industriële elektriciteit bordenbouw van kapitaal belang.


Wij bieden de mogelijkheid om OKK en verdeelborden volgens ons eigen concept naar de wensen van de klant te ontwerpen en te produceren.


Onze afdeling bordenbouw zorgt voor een totaalconcept door ons eigen studie- en uitvoeringsteam. Borden worden ontworpen met Eplan P8.


In onze afdeling worden verschillende types borden ontworpen en geproduceerd. Dit gesteund op een jarenlange ervaring met industriële installaties. Elke stuurkast wordt in de werkplaats getest.

 

                                                     


Dit gaat van ALSB borden, netontkoppelkasten voor PV-installatie’s, sturingsborden voor voedingsindustrie, waterzuivering, sturingskasten voor machinebouwers…

Facebook feed

1 week geleden

ESE

📣 Beste klanten, leveranciers & prospecten

* Vanaf heden t.e.m. 5 april 2020 sluiten wij onze poorten & burelen, maar blijven we achter de schermen doorwerken. Reeds vastgelegde afspraken zullen verplaatst worden. Uw contactpersoon van ESE neemt de nodige stappen om een nieuwe afspraak in te plannen.

* Klantencontact zal enkel digitaal of telefonisch geschieden. We vragen aan de klanten en leveranciers met een BTW-nummer om uw bestellingen op voorhand telefonisch of via info@esegroup.be door te geven zodat we deze kunnen klaarzetten met de bedoeling het fysiek contact met onze medewerkers te vermijden. Lever- of afhaalmomenten zullen u telefonisch doorgegeven worden.

* Het welzijn van onze collega’s, leveranciers en klanten gaat voor alles. Daarom worden alle richtlijnen inzake hygiëne strikt opgevolgd (handhygiëne, 1,5 meter afstand, hoesten in ellenboog, …).

* Op deze manier hopen we u zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn, ook in economische crisistijden.

💙Het ESE-team💚
... See moreSee less

4 weken geleden

ESE

ESE.solar is een onderdeel van ESE.group & is al meer dan 10 jaar de expert in zonnepaneelinstallaties.🌞⚡

ESE.solar fait partie de ESE.group et est depuis plus de 10 ans l'expert en installations de panneaux solaires .🌞⚡
... See moreSee less