Vrijblijvende offerte

Corona-maatregelen

ESE stelt preventieve maatregelen voorop om tijdens het volledige plaatsbezoek de veiligheid van onze medewerkers en de aanwezigen te waarborgen. Al onze medewerkers zullen bij elk plaatsbezoek een mondmasker dragen.

Daarnaast wordt ook verwacht dat alle aanwezigen gedurende het volledige plaatsbezoek een mondmasker dragen. Indien deze richtlijnen niet gerespecteerd worden, behoudt onze medewerker zich het recht om het plaatsbezoek vroegtijdig te staken zonder de opdracht volledig af te werken. 

Ook op de installatiedag zal het installatieteam alles bewerkstelligen om de veiligheid van onze medewerkers en alle aanwezigen te waarborgen. 

Indien het installatieteam buiten, de nodige afstand niet kan bewaren, dienen ook zij het mondmasker op dat moment te dragen. Van zodra het installatieteam bepaalde werken binnenshuis uitvoert, is een mondmasker ten allen tijde eveneens verplicht. 

 

Hierbij nog een extra toelichting bij deze maatregelen. Gelieve deze aandachtig door te nemen, alsook ervoor te zorgen dat alle aanwezigen op de hoogte zijn van de te volgen maatregelen ter voorbereiding en gedurende het volledige plaatsbezoek en tijdens de installatiedag.

 

Toelichting maatregelen

  • Zorg ervoor dat alle onderdelen van de installatie vrij en vlotbereikbaar zijn voor onze medewerker (vb. zekeringskast).
  • Dankzij een goede handhygiëne help je mee aan een veilige werkomgeving voor onze medewekers. Was jouw handen regelmatig en voldoende lang met water en zeep of met ontsmettende handgel.
  • We vragen om in de mate van het mogelijke het aantal aanwezigen te beperken tot 1 persoon en dat alle aanwezigen een mondmasker dragen. Een minimale afstand van 1,5 meter tussen de aanwezigen en onze medewerkers moet ten allen tijde gerespecteerd worden.
  • Bent u zelf, een gezinslid of iemand van de voorziene aanwezigen ziek? Verwittig dan onmiddellijk uw contactpersoon bij ESE om het plaatsbezoek opnieuw in te plannen op een later tijdstip.
© 2021 ESE Group - Privacy - Algemene voorwaarden - Website by KMOSites